Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2011 15:22 - За вота, за времето, преди и след него, и обстоятелствата, които зависят САМО от нас.
Автор: evalten Категория: Политика   
Прочетен: 1289 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.03.2012 17:55



Хора, да не се заблуждаваме. Всеки има право да изповядва своите политически възгледи, но в България как да стане това като всичко е фалшиво. И лявото, и дясното, за центъра да не говорим. И как да не бъде така като всички политици са от една мая замесени. Маята БКП.

Животът е кратък и политиците го знаят това. "Апетитът идва с яденето" е казал народът. Веднъж докоснал се до властта и облагите покрай нея, нашенският политик се оставя да му бъде притъпено чувстото за морал, съпротивителните му сили го напускат и забравя за предварително водилите го благородни идеи. Той знае, че, ако не е управляващ, ще е опозиция, а това също е "сладко нещо Ленче ле", като любовта в песента.  Така става в България. Особено като се знае, че няма повече от тези, които са зависими, особено политиците. Под една или друга форма. Това с всеки изминал ден се доказва.
Затова:

колкото по-скоро излязат на преден план НОВИ, НЕПОЗНАТИ, и НЕКОМПРОМЕТИРАНИ лица, и разбира се МЛАДИ, но не от тези, които вече са формирани като младежки организации на вече съществуващите и ТОТАЛНО КОМПРОМЕНТИРАНИ ПАРТИИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, и моделирани по свой образ и подобие, толкова по-скоро България има шансове да скъса с дирижирания начин на смяна на обществено-политическата система на развитие и сама да идентифицира/маркира своето място в Европейския съюз.

Тези нови лица са АЛТЕРНАТИВАТА на настоящото статукво. Те ще бъдат от гражданското общество, формирано в нови, несъществуващи до сега като партии граждански структури и, които обединявайки силите си В ИМЕТО НА СПРАВЕДЛИВОСТТА за българското общество ще отвеят и поставят на правилното място, според делата им, настоящите и преди тях политици.
 
Затова всеки, който не иска да бъде заблуждаван и манипулиран, а след това мачкан и обезличаван да си отвори широко очите, отпуши широко ушите и на база на фалшивите, но за жалост действителини 21 г., без да забравя предишните 45 г. да си припомни КОЙ, КОЙ Е, какво е обещавал и какво направил, и тогава да избира БЪДЕЩЕТО на своите деца.
Защото:

с този мандат настъпи ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО.


На всички, и на настоящите управници маските окончателно паднаха. На някои даже по няколко пъти. Трябва да се прави разлика между НОВОТО, да се надяваме ЧИТАВО и СТАРОТО, съставено от доказано провалили се политици. Например КАТО "АБВ" - "нов бардак със стари к...и".

А за НОВОТО, АЛТЕРНАТИВА НА СТАТУКВОТО - Движение за реална демокрация "ИДЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ", всеки може, ако не друго то поне да прочете в




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evalten
Категория: Политика
Прочетен: 104444
Постинги: 11
Коментари: 53
Гласове: 20
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930