Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2012 12:30 - Бойко Борисов - почетен илюзионист или човек-носител на идеи?
Автор: evalten Категория: Политика   
Прочетен: 1695 Коментари: 0 Гласове:
2



Навремето, преди около 35 г., един колега, който се опитваше да остроумничи, даваше отговор - ИДИОТ!, на въпроса си: Човек-носител на идеи?, като превеждаше някакви свои аргументи.    Сетих се за това, след като прочетох за идеята /преместване на централни ведомства/ на нашия ПРЕМИЕР-СЛЪНЦЕ.
Господ здраве да му дава! И да изкара толкова мандати, БАЩИЦАТА наш, колкото "заслужава"/са предвидили Онези, там, които мислят само "доброто" на нас, но дано не са го предвидили за втори и да им се объркат сметките със следващия политически проект.   То, май не само Той, ВСЯ И ВСЬО за някои от нас-простосмъртните, ами и неговите заместници и не само, се явяват НОСИТЕЛИ НА ИДЕИ. Даже и преди тях, които се упражняваха като управляващи, следваха и следват безпрекословно вече 23 г., натрапения ни План Ран-Ът, съгласно който бавно и методично способните и читави българи, от всякакви професии, специалности, даже и възрасти, без никой да ги кара насила се преместват извън пределите на страната, а останалите гинат по пътищата /моста на р. Янтра до гр. Бяла, автобуса на м. Бакаджик, влака София-Кардам - една нищожна част от трагедията по пътищата/ или се самоубиват от безизходица, за да се отърват от мизерията, основен принос, за която имат само и единствено българските политици.   Така, задържани насила в пределите на соц пространството със забрани и на спирачка 45 г., на българите, качени в началото на "прехода" на автомобил, движещ се на полусъединител, не им оставаше, а и все още не им остава друга алтернатива, освен да скачат в движение и да оцеляват по света.    Вече всички разбраха, освен може би тези, които винаги са се въртяли около властта и са папкали от нея, че прословутите магистрали не са за тях и други, небългари ще ги ползват, а за нас остава останалата пътна мрежа, осеяна от метеоритни кратери.    Щели да добавят властимеющите на пенсионерите още малко "помия" в копанката, да не "квичат" преди изборите, а "мешаната скара" за НОСИТЕЛИТЕ НА ИДЕИ и на заслужилите покрай тях отдавна е сервирана. Да, не може на всички, в криза сме.
  Най-накрая, управляващите изглежда напипаха разковничето на успеха. Преместването му е майката на реформите!  Нищо, че всичко, до което са се докоснали всички управлявали от 23 г. насам води до геноцид над българския народ, следствие на който се явява и това голямо преместване извън пределите на страната, което води до отрицателни последици за нацията и за националното стопанство, най-общо казано, което е в интерес само и единствено на чужди нам сили и на техната колониална администрация.   И все пак, щастлив е този, който влиза с идея при шефа/премиера и излиза с идеята на шефа/премиера.  И дано Той, шефът/премиерът доразвие идеята си за преместването и да последва както той, така и останалите политици примера на т. нар. братя Галеви, да изпреварят като тях събитията и да се преместят някъде другаде, извън пределите на България, барабар със заграбеното, пардон придобитото от "предприемаческата" им дейност преди да станат политици. Пък, току виж споделят политическия си опит и спомогнат за оправянето на дефицита и финансовата стабилност и на някоя друга закъсала икономика.

А след тази кампания по преместване, Бойко Борисов спокойно може да стане почетен член на поредната организация в България - тази на илюзионистите.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evalten
Категория: Политика
Прочетен: 104440
Постинги: 11
Коментари: 53
Гласове: 20
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930