Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2012 15:35 - България - страната на абсурдите!
Автор: evalten Категория: Политика   
Прочетен: 1778 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.09.2012 15:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Основният и най-голям абсурд се състои в това, че: главната политическа сила, която е официалният правоприемник на Партията-държава /БКП/, сегашната БСП е Първото пипало на политическия мафиотски октопод, който се явява наследник на старата комунистическа номенклатура и подчинените й други тоталитарни организации. Заедно с останалите пипала /ДПС, СДС, НДСВ, ДСБ, ГЕРБ/, както и всички други псевдо леви, десни, центристки и "патриотични"/"националистически" партии се превърнаха в полит-партийна класа, която преследва властта, уж от и в името на народа и обществото, а в крайна сметка да живее от властта, на гръба на народа, в изпълнението на чужди планове и програми.

Резултатите са печално известни:                                                                                                   - -УМИШЛЕНО разграбена и унищожена икономика; - около 30% от младото работоспособно население УМИШЛЕНО прогонено в чужбина на гурбет, захранвайки със свежа кръв чужди икономики; - бедстващи и недохранвани пенсионери; - мирно мизерно съществуване на по-голямата част от останалото население.
  Накратко казано - тотален геноцид над българите, провеждан от неоколониалната администрация, съставена от българския политически елит, поставяна, контролирана и направлявана от чужди на българите сили.
  И така, партията, гордееща се със 120 г. история, сътворила "кървавия Велик четвъртък" в църквата "Света Неделя", най-тежкия атентат през 1925 г. в България и света по това време и за десетилетия напред, унищожила средно 222000 българи /по данни на международни неправителствени организации, занимаващи се с въпросите на демокрацията, на фона на 120 млн. в световен мащаб / и разбила съдбата на много повече наши сънародници за този 45 г. тоталитарен режим, в името на социализма и комунизма под чужда диктовка, обявен за престъпен със закон: http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192,
все още се радва на "успешен" политически живот и пак проявява активни претенции за явно участие във властта.
  Не е ли невероятен парадокс и пълен абсурд при известните вече множество неоспорими данни, факти и документи /споменатото по-горе е само една част от всички зулуми на тази зловредна за България партия/, отношението на една голяма част от активно работещите в България, техните пенсионирани родители, както и по-голямата част от останалото население, които се явяват ЖЕРТВИ на тяхното упражняване във властта, все още да бъдат като "коне с капаци" и на практика да показват как "робът обича робовладелците си", както при "стокхолмския синдром" жертвите проявяват привързаността си към своите похитители?
  Не е ли всичко това - ИКОНОМИЧЕСКИ ЗАРОБЕНИ, работещи и безработни, пенсионери и учащи се, с убит дух и деградирало съзнание, подложени на мирно мизерно съществуване /по-голямата част от населението/ с едничката мисъл за оцеляване до следващия ден - настоящата "демокрация" в България - едно ИКОНОМИЧЕСКО РАБСТВО?
  За тази партия ли и останалите им "висящи топки", обсебили политическото пространство от 23 г. ще гласувате другари и другарки и г-да и г-жи от електората на България, гласуващ и негласуващ?
  Пак ли ще се хванете на/в въдицата/мрежите на тази перспектива или на следващия ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ, пробутан ни от КУКЛОВОДИТЕ на "прехода" и техните началници, които са проекцията на наднационалните, световни властващи структури?
  И като чете човек "мъдрите умозаключения" на члена на ръководството на БСП - Татяна Дончева, и разсъжденията и нагласите на последователите на същата партия: http://www.duma.bg/duma/node/38692,
не може да не си зададе въпроса:
Толкова ли са "облъчени" /както се изразяваще един водещ по една патриотична телевизия/ членовете, последователите и симпатизантите, че да демонстрират невежество, безпаметност и заслепеност за миналото и настоящето, за да се опитват пак да натикат същата патия отново във властта?
  Не, др. Дончева, не улицата ще "гони с камъни" ГЕРБ и няма да се прилага "улична демокрация", колкото да ви се иска, а самоорганизиращото се гражданско общество, чрез своите структури рано или късно ще изхвърли на бунището на историята не само това управление, но и вашата партия и всички останали, участвали във властта и подвизавали се покрай нея и ще въздаде справедливост за действията и бездействието, сътворили това унизително положение, в което се намираме сега.
  Това са тенденциите както в Европа, така и в света към човеконенавистната неолиберална политика /ограбваща труда на хората и природните богатства на държавите/, налагана чрез "представителната демикрация" като на дневен ред е нейната алтернатива - РЕАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ, която не е прецедент и е действителност в 8 държави в Европа /Норвегия, Швеция, Финландия, Дания, Холандия, Германия, Австрия и Швейцария/ и, чрез която народът активно и пряко участва в управлението на националната държава и регионите. Всичко това е в ръцете само и единствено на българските граждани.                                                                                                                                                                      За това повече в:
http://www.ideyazabulgaria.org/.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evalten
Категория: Политика
Прочетен: 104262
Постинги: 11
Коментари: 53
Гласове: 20
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031