Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2011 15:50 - "надпартийният" кандидат - един от няколкото Техни варианти, другите предстоят
Автор: evalten Категория: Политика   
Прочетен: 1663 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.03.2012 17:46


Да, това е поредната серия от "демократичната" лента /както специалистите модерно сега се изразяват/, която пък е продължение на тоталитарната пиеса, играна на сцената България, когато тя беше "Земя като една човешка длан..." като в единия и в другия вариант героите са все същите, ако не, то техните преки наследници или проекции, стига да са от СОЙ. И, ако е от сой, кучето-водач/президент "трябва да бъде отгледано още от съвсем малко с тази цел".
Тази истина се обяснява на чалга-обществото в чалга-предаванията.

В един сайт бяха написали, че кандидатурата на Меглена Кунеева за кандидат-президент е сделка между Първанов и Борисов.   
Каква ти сделка!? Те само изпълняват решението, взето другаде и на друго ниво. Нали с думите си за българите пред американския посланик тогава кметът Борисов /сега ПРЕМИЕРЪТ-СЛЪНЦЕ/ е препотвърдил позата "партер", която ще заема в бъдещото си амплоа и ще я изпълнява безотказно и безпрекословно.

Такива са резултатите и действителността за българите от работата на "родните" ни политици, самопоставили се под чужда зависимост, работещи за чужди интереси. Един ще е личен преводач на "човека от народа", а сега "достоен" посланик в САЩ, втори ще е шеф на Юнеско, трети шеф в Световната банка, четвърти ще основава фондация във Виена, пети ... и т.н. Все хора утвърдени от т. нар. световно правителство /тристранната комисия/ и включени в банката-кадри на тази и други организации. Хора, принадлежащи и към други клубове, ордени и тайни организации.
Ще ни ги пробутват и то както и когато намерят за добре, след като не ни дават или сме некадърни да създадем алтернатива на настоящото статукво от провалени партии /без изключение/, алтернатива от граждански организации и граждански лица.
Такава е нашата действителност.
Крадецът да вика дръжте крадеца, както и наглият да нарича другите наглеци.

А само до нас ли се отнася това?
Какво да кажем за човекът с белега на главата, който изигра една световна, за едни разрушителна, за други градивна роля?
Ами за човекът, който се превърна в най-скъпо платеният лектор в света, заради авантюрата 11 септември 2001 г.
Едни блокове ще ги разпадат, други общности/съюзи ще се създават, едни фронтове ще затихват, други огнища ще се разпалват, едни на етническа, други на веркса основа и т.н. и т.н.

Като стана дума за 11 септември 2001 г., колко и кои наши масови медии дадоха подробна и напомняща информация за т.нар."терорист № 1 в света" и всичко свързано с него.
Колко пъти го убиваха и какво следва след тази лакърдия?
Или и това ще бъде както Хитлер и неговата смърт, а защо не и като Никола Гешев и неговото 50 г. управление.
 
А как ще погледнем на твърденията на италианския разследващ журналист Паоло Барнард и неговите доказателства за това, че Лисабонският договор е държавен преврат в Европа?
Ами посланията във филма "цайтгайст", т.е. "Духът на времето"?
Така, че,всичко е лъжа и измама.
Блажени са вярващите!

И все пак, истината е една - съдбата на българите, на редовите българи е само и единствено в техните ръце и, ако не се поддават на внушения, манипулации, на явни и скрити лъжи, на демагогията и лицемерието, които толкова добре са усвоени от "родните" ни политици все още имат шансове да изградят гражданско общество, което чрез реално участие, пряко да управлява същото това общество.
Именно настоящото управление, с липсата на стратегическа визия за управление, както и с неадекватните си тактически мерки за противодействие на привнесената ни отвън икономическа криза работи за осъзнаването на българина да поеме собствената си съдба в свои ръце.
    



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evalten
Категория: Политика
Прочетен: 104802
Постинги: 11
Коментари: 53
Гласове: 20
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930